SUPERBRANDS

2024

SUPERBRANDS

2024

ČLANI STROKOVNEGA SVETA 2024

EVA ŠKEDELJ
Meta Global Sales Lead
Aleph d.o.o.

GORAN ARSOVIČ
direktor prodaje in marketinga
Merkur zavarovalnica

GREGOR BOBOVNIK
Partner in operativni direktor
Bold.group

TILEN HOJČ
Vodja marketinga in prodaje
MG motor Slovenija

NINA USNIK
direktorica marketinga
Telemach Slovenija

UROŠ CUDER
direktor medijskih strategij
Media Publikum d.o.o.

TINA CIPOT
izvršna direktorica
o28, komunikacijska skupina

UROŠ MLAKAR
ustanovitelj podjetja
Naturalica foods d.o.o.

BARBARA MODIC
direktorica in partnerka
Media auditing & consulting

BRANKA KRUŠIČ
medijska strateginja
AM Komunikacije d.o.o.

DAMJAN KOREN
direktor projektov
Tam-Tam mestni plakati

ANDREJ LAZIČ
direktor B2B prodaje
Big Bang Slovenija

DINO ZUPANČIČ
direktor in partner
Agencija 101

MAJA AMBROŽ
vodja marketinga
AKIDS d.o.o.

MATIJA ŠINIGOJ
član uprave za področje komerciale in razvoja
Incom Leone

MAŠA BUTARA
menedžer v oddelku marketing
Ekipa2, mobilne internetne storitve

DRAŽEN VRANJEŠ KOSI
marketnig ekspert
BMW Group Slovenia d.o.o.

KIM REMŠKAR
vodja trade marketniga
Merkur d.o.o.

EVA ŠTERK
direktorica strateškega razvoja
Pristop d.o.o.

MONIKA JELAČIČ
vodja korporativnega komuniciranja
Fraport Slovenija d.o.o.

ROBERT DEŽMAN
vodja marketinga
MOL & INA d.o.o.

ŠPELA KREGAR
direktorica službe za marketing in odnose z javnostmi
Zavarovalnica Sava d.d.

JAKA GORNIK
CEO
Confiva Global d.o.o.

ŽIVA KOLBL
docentka na področju trženja
Ekonomska fakulteta

TOMAŽ OBLAK
direktor prodaje in marketinga
Summit motors Ljubljana

PARTNERJI

bold.group

bold.group je nastala z združitvijo uveljavljenih agencij beglobal in AM Agencija in nastopa kot podaljšana roka marketinških oddelkov, s katero še tako zapleteni izzivi postanejo mala malica. 30 specialistov na področju marketinga ponuja celostne storitve na področju strateškega svetovanja, razvoja tržnik znamk, performance marketinga, oblikovanja in upravljanja doživetij, v njihovem portfelju pa najdemo zavidljivo število domačih in tujih naročnikov, razvijajo pa tudi svoje blagovne znamke.

Ipsos

Ipsos v Sloveniji je del tržno-raziskovalnega podjetja, ki je globalno na tretjem mestu v svetovni raziskovalni industriji. Zgradili so trdno skupino, ki zajema različna področja – raziskave na področju marketinga, oglaševanja, medijev, raziskave na področju nevroznanosti, upravljanje odnosa z naročnikom in zaposlenimi, javnomnenjske in družbene raziskave.

Ekskluzivna darila d.o.o.

Podjetje Ekskluzivna darila združuje trgovino z vrhunskimi alkoholnimi pijačami izbranih svetovnih proizvajalcev in poslovna ter promocijska darila. Ponosni smo na oseben stik, ki ga ohranjamo s strankami – tako poslovnimi kot fizičnimi.
Imamo več kot 20 let izkušenj na področju poslovnih in promocijskih daril. Naša prednost je osebni stik in personalizirane storitve, ki jih nudimo strankam.
Na naši spletni strani boste našli več kot 400 različnih skrbno izbranih steklenic najvišje kakovosti. Pohvalimo se lahko z asortimajem 80 Ginov, 60 škotskih viskijev, 40 rumov, konjakov, šampanjcev… Ker delamo predvsem z manj komercialnimi (a toliko bolj kakovostnimi) znamkami, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.
Beseda Selection je v nazivu z razlogom. Vse pijače na strani so skrbno izbrane zaradi njihove kakovosti. Ponosni smo, da delamo z destilarnami in vinskimi hišami, ki so v družinski lasti in ki niso v rokah velikih korporacij. Pijače v naši ponudbi so narejene skrbno, premišljeno in z ljubeznijo.
Trudimo se, da bi RR Selection postal sinonim za kakovost. Naše poslanstvo je približati ljudem načelo »pij malo, pij dobro«. Zaradi tega vsako leto organiziramo degustacije in izobraževanja na področju alkoholnih pijač, kjer je poudarek na počasnem okušanju in cenjenju kvalitete – ne kvantitete.

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons – vedno odlično bivanje

Four Points by Sheraton je blagovna znamka hotelske verige Marriott International, ki posebno pozornost namenja poslovnim gostom. V Four Points by Sheraton Ljubljana si prizadevamo nuditi pristno, preprosto udobje. Nudimo 11 polno opremljenih in prilagodljivih konferenčnih dvoran z dnevno svetlobo in preprosto parkiranje. V vseh konferenčnih dvoranah in sejnih sobah je na voljo brezplačna internetna povezava (Wi-Fi) in tehnična oprema za brezskrbno organizacijo vaših dogodkov. Z letom 2020 hotel načrtuje izgradnjo 122 novih hotelskih sob, restavracij, nov vhod in recepcijo, manjši bazen, savne in pokrito parkirišče. Bodisi ste v mestu zaradi dela ali zabave, pri nas vas vedno čaka odlično bivanje.