SUPERBRANDS

2023

SUPERBRANDS

2023

ČLANI STROKOVNEGA SVETA 2023

LIDIJA RAKUŠA
Direktor marketinga,
Spar Slovenija

MAXI CERAR
Član poslovodstva, CCO
Telemach

ANITA SRAC
Vodja področja marketing Lidla
Slovenija, Lidl Slovenija

DINO ZUPANČIČ
Direktor in partner
Agencija 101

JAKA JAUH
Senior brand manager
Zavarovalnica Triglav

GORDANA KOS
Direktorica oglasnega trženja
Adria Media Ljubljana

ŽIGA GLIHA
Direktor naročnikov
Pristop

TOMAŽ OBLAK
Direktor prodaje in marketinga
Summit motors Ljubljana

KATJA PAVLICA ZUPAN
Vodja programa P&G za Slovenijo
Orbico

ALENKA DUJANOVIĆ
Vodja za odnose z javnostmi
Radenska ADRIATIC

ALENKA VIDIC
Direktorica
Komunikacijska skupina o28

ANITA PENIĆ KNEP
Marketing Direktor Henkel Consumer Brands
Adria Regija, Henkel Slovenija

LARA BERLEC
Direktorica sektorja Marketing, Komunikacije
SKB banka

TANJA JELAČA
Direktorica marketinga
Podravka

INESA GROBLER
Direktorica naročnika
Futura DDB

MAJDA VODOPIVEC
Direktorica marketinga lastnih blagovnih znamk in trženja M Soseske
Mercator

MIRELLA MIŠKIĆ
Izvršna direktorica Kontaktni center 24/7
NLB

BENJAMIN HRKIĆ
Kreativni direktor
Bold.group

SANDRA RAJGELJ
Activation manager
Big Bang

GAŠPER KRAČMAN
Razvoj, prodaja in marketing
Apple

DAPHNE STAVROPOULOU
Direktorica marketinga
Pivovarna Laško Union

SAŠO BIGOVIČ
Direktor
MANDIS BTL

URBAN KORENJAK
Direktor trženja
EUROPLAKAT

MARTIN KOSABER
Direktor marketinga
Steklarna Hrastnik

MARKO BEBAR
Direktor trženja
Media24

PARTNERJI

bold.group

bold.group je nastala z združitvijo uveljavljenih agencij beglobal in AM Agencija in nastopa kot podaljšana roka marketinških oddelkov, s katero še tako zapleteni izzivi postanejo mala malica. 30 specialistov na področju marketinga ponuja celostne storitve na področju strateškega svetovanja, razvoja tržnik znamk, performance marketinga, oblikovanja in upravljanja doživetij, v njihovem portfelju pa najdemo zavidljivo število domačih in tujih naročnikov, razvijajo pa tudi svoje blagovne znamke.

Ipsos

Ipsos v Sloveniji je del tržno-raziskovalnega podjetja, ki je globalno na tretjem mestu v svetovni raziskovalni industriji. Zgradili so trdno skupino, ki zajema različna področja – raziskave na področju marketinga, oglaševanja, medijev, raziskave na področju nevroznanosti, upravljanje odnosa z naročnikom in zaposlenimi, javnomnenjske in družbene raziskave.

Ekskluzivna darila d.o.o.

Podjetje Ekskluzivna darila združuje trgovino z vrhunskimi alkoholnimi pijačami izbranih svetovnih proizvajalcev in poslovna ter promocijska darila. Ponosni smo na oseben stik, ki ga ohranjamo s strankami – tako poslovnimi kot fizičnimi.
Imamo več kot 20 let izkušenj na področju poslovnih in promocijskih daril. Naša prednost je osebni stik in personalizirane storitve, ki jih nudimo strankam.
Na naši spletni strani boste našli več kot 400 različnih skrbno izbranih steklenic najvišje kakovosti. Pohvalimo se lahko z asortimajem 80 Ginov, 60 škotskih viskijev, 40 rumov, konjakov, šampanjcev… Ker delamo predvsem z manj komercialnimi (a toliko bolj kakovostnimi) znamkami, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.
Beseda Selection je v nazivu z razlogom. Vse pijače na strani so skrbno izbrane zaradi njihove kakovosti. Ponosni smo, da delamo z destilarnami in vinskimi hišami, ki so v družinski lasti in ki niso v rokah velikih korporacij. Pijače v naši ponudbi so narejene skrbno, premišljeno in z ljubeznijo.
Trudimo se, da bi RR Selection postal sinonim za kakovost. Naše poslanstvo je približati ljudem načelo »pij malo, pij dobro«. Zaradi tega vsako leto organiziramo degustacije in izobraževanja na področju alkoholnih pijač, kjer je poudarek na počasnem okušanju in cenjenju kvalitete – ne kvantitete.

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons – vedno odlično bivanje

Four Points by Sheraton je blagovna znamka hotelske verige Marriott International, ki posebno pozornost namenja poslovnim gostom. V Four Points by Sheraton Ljubljana si prizadevamo nuditi pristno, preprosto udobje. Nudimo 11 polno opremljenih in prilagodljivih konferenčnih dvoran z dnevno svetlobo in preprosto parkiranje. V vseh konferenčnih dvoranah in sejnih sobah je na voljo brezplačna internetna povezava (Wi-Fi) in tehnična oprema za brezskrbno organizacijo vaših dogodkov. Z letom 2020 hotel načrtuje izgradnjo 122 novih hotelskih sob, restavracij, nov vhod in recepcijo, manjši bazen, savne in pokrito parkirišče. Bodisi ste v mestu zaradi dela ali zabave, pri nas vas vedno čaka odlično bivanje.