SUPERBRANDS

2022

SUPERBRANDS

2022

IZBOR SUPERBRANDS 2022 JE ZAKLJUČEN.

ČLANI STROKOVNEGA SVETA 2022

NATAŠA HOYER
Vodja prodajnega marketinga
JT International Ljubljana

MATJAŽ BUTARA
Direktor – Upravljanje potenciala
Big Bang

IRENA PAVČIČ
Direktorica agencije za komuniciranje
IPPR

MARTIN KOSABER
Marketing Manager
Supernova

MARKO CEROVŠEK
Vodja upravljanja blagovne znamke Barcaffe
Atlantic Grupa

MANCA ŠALEHAR
Vodja marketinga
Wolt Slovenija

DOLORES PODBEVŠEK
Direktorica trženja digitalnih ter tiskanih produktov in marketinga
Delo

BARBARA ŽLENDER
Izvršna direktorica
Amicus

SANJA MARKOČIČ
Senior Product Manager
Bolton Adriatic

LARA BERLEC
Direktorica sektorja Marketing – Komunikacije
SKB banka

ALJAŽ PEKLAJ
Managing Partner
beglobal agency

TINA POLJANŠEK
Vodja strateškega marketinga in PR
Alpina

LUCIJA SAJEVEC

TOMAŽ OBLAK
Direktor prodaje in marketinga
Summit motors Ljubljana

MATIJA ŠINIGOJ
Vodja prodaje & marketinga
INCOM LEONE

SARA NUNIĆ KLUN
Vodja marketinga
Big Partner

KATJA PAVLICA ZUPAN
Vodja programa P&G za Slovenijo
Orbico

ANDREJA MOŽINA
Direktorica za upravljanje odnosov s kupci
Mercator

JAKA KLADNIK
Direktor
Switch

DINO ZUPANČIČ
Direktor in partner
Agencija 101

DOMEN ROZMAN
Direktor
Dunking Devils Studios

ANITA SRAC
Vodja področja marketing Lidla Slovenija
Lidl Slovenija

TOMAŽ SEMIČ
Marketing manager
Samsung Slovenija

SAŠO DIMITRIEVSKI
Partner, član izvršnega odbora skupine Pristop
Pristop

PARTNERJI

beglobal agency

Je agencija za popoln nastop na spletu. Močno podkovana vsebinska ekipa ustvarja nepozabne zgodbe in jih s pomočjo oglaševanja pripeljejo do željene ciljne publike. V enem letu jim je uspelo zgraditi zavidljiv portfolio naročnikov, ki jim zaupajo ravno zaradi osebnega pristopa, odzivnosti in prilagodljivosti, za katere verjamejo, da so temelj uspešnega sodelovanja. Trenutno so prisotni na slovenskem, hrvaškem in srbskem trgu, oglašujejo pa v več kot 15 državah.

AM Agencija do.o.

Agencija s fokusom na 360 stopinjskem, strateškem nastopu blagovnih znamk na trgu.
Specialisti za inovativne in celostne kreativne zasnove, dizajn, BTL marketing ter organizacijo korporativnih dogodkov (on-line in off-line).
Zgradili smo obsežen portfelj naročnikov, ki kot prednost sodelovanja drugim izpostavljajo odgovornost, prilagodljivost in odličnost.

Ipsos

Ipsos v Sloveniji je del tržno-raziskovalnega podjetja, ki je globalno na tretjem mestu v svetovni raziskovalni industriji. Zgradili so trdno skupino, ki zajema različna področja – raziskave na področju marketinga, oglaševanja, medijev, raziskave na področju nevroznanosti, upravljanje odnosa z naročnikom in zaposlenimi, javnomnenjske in družbene raziskave.

Ekskluzivna darila d.o.o.

Podjetje Ekskluzivna darila združuje trgovino z vrhunskimi alkoholnimi pijačami izbranih svetovnih proizvajalcev in poslovna ter promocijska darila. Ponosni smo na oseben stik, ki ga ohranjamo s strankami – tako poslovnimi kot fizičnimi.
Imamo več kot 20 let izkušenj na področju poslovnih in promocijskih daril. Naša prednost je osebni stik in personalizirane storitve, ki jih nudimo strankam.
Na naši spletni strani boste našli več kot 400 različnih skrbno izbranih steklenic najvišje kakovosti. Pohvalimo se lahko z asortimajem 80 Ginov, 60 škotskih viskijev, 40 rumov, konjakov, šampanjcev… Ker delamo predvsem z manj komercialnimi (a toliko bolj kakovostnimi) znamkami, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.
Beseda Selection je v nazivu z razlogom. Vse pijače na strani so skrbno izbrane zaradi njihove kakovosti. Ponosni smo, da delamo z destilarnami in vinskimi hišami, ki so v družinski lasti in ki niso v rokah velikih korporacij. Pijače v naši ponudbi so narejene skrbno, premišljeno in z ljubeznijo.
Trudimo se, da bi RR Selection postal sinonim za kakovost. Naše poslanstvo je približati ljudem načelo »pij malo, pij dobro«. Zaradi tega vsako leto organiziramo degustacije in izobraževanja na področju alkoholnih pijač, kjer je poudarek na počasnem okušanju in cenjenju kvalitete – ne kvantitete.

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons – vedno odlično bivanje

Four Points by Sheraton je blagovna znamka hotelske verige Marriott International, ki posebno pozornost namenja poslovnim gostom. V Four Points by Sheraton Ljubljana si prizadevamo nuditi pristno, preprosto udobje. Nudimo 11 polno opremljenih in prilagodljivih konferenčnih dvoran z dnevno svetlobo in preprosto parkiranje. V vseh konferenčnih dvoranah in sejnih sobah je na voljo brezplačna internetna povezava (Wi-Fi) in tehnična oprema za brezskrbno organizacijo vaših dogodkov. Z letom 2020 hotel načrtuje izgradnjo 122 novih hotelskih sob, restavracij, nov vhod in recepcijo, manjši bazen, savne in pokrito parkirišče. Bodisi ste v mestu zaradi dela ali zabave, pri nas vas vedno čaka odlično bivanje.