SUPERBRANDS

2021

Ipsos raziskava slovenskega trga
na osnovi spontanega priklica

IZBOR SUPERBRANDS 2021 JE ZAKLJUČEN

ČLANI STROKOVNEGA SVETA 2021

JAKŠA MAGANIĆ
Direktor prodaje
Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o.

ŠPELA ŽITKO
Direktorica Marketinga
Skupina Pivka – Delamaris

TOMAŽ SEMIČ
Marketing manager
Samsung Slovenija

JAKA KLADNIK
Digital Marketing Manager
Better

METKA KEJŽAR
Vodja marketinga in odnosov z javnostmi
Autocommerce – zastopnik za vozila Mercedes-Benz v Sloveniji

MATJAŽ BUTARA
Direktor – Upravljanje potenciala
Big Bang

VALERIJA PREVOLŠEK
Direktorica
Pristop Media

ALJAŽ PEKLAJ
Partner/Direktor naročnikov
beglobal agency

DOMEN ROZMAN
Direktor
Dunking Devils Studios

TOMAŽ OŠTIR
Vodja službe za marketing in odnose z javnostmi.
GEN-I

ALENKA VIDIC P.
Direktorica komunikacijske skupine
o28, komunikacijska skupina

LARA BERLEC
Direktorica sektorja Marketing – Komunikacije
SKB banka

URŠKA PLAVČAK
Vodja marketinga za Slovenijo
Studio Moderna

INESA GROBLER
Vodja marketinga in odnosov z javnostjo
Medex d.o.o.

SIMON DRAGANIČ
Vodja marketinga Slovenija & Hrvaška
Hervis

MARKO CEROVŠEK
Vodja upravljanja blagovne znamke Barcaffe
Atlantic Grupa

ANŽE HERBST
Direktor in so-ustanovitelj
AM Agencija

SANELA DMITROVIĆ
Direktorica Marketinga
Podravka

GORAN ŽARIĆ
Direktor službe kontaktno asistenčnega centra
Zavarovalnica Sava

ROBERT DEŽMAN
Vodja marketinga
OMV SLOVENIJA D.O.O.

VIKTORIJA RADOJEVIČ MAVRIČ
Izvršna direktorica marketinga Mercator grupe
MERCATOR D.D.

URBAN KORENJAK
Direktor trženja
EUROPLAKAT D.O.O.

DINO ZUPANČIČ
Direktor in partner
AGENCIJA 101

DIVNA BRKIČ HENDRICKX
Direktorica
KLIPING D.O.O.

DARJA BREČKO POŽENEL
Direktorica
DBP – BRAND DESIGN STUDIO

PARTNERJI

beglobal agency

Je agencija za popoln nastop na spletu. Močno podkovana vsebinska ekipa ustvarja nepozabne zgodbe in jih s pomočjo oglaševanja pripeljejo do željene ciljne publike. V enem letu jim je uspelo zgraditi zavidljiv portfolio naročnikov, ki jim zaupajo ravno zaradi osebnega pristopa, odzivnosti in prilagodljivosti, za katere verjamejo, da so temelj uspešnega sodelovanja. Trenutno so prisotni na slovenskem, hrvaškem in srbskem trgu, oglašujejo pa v več kot 15 državah.

AM Agencija do.o.

Agencija s fokusom na 360 stopinjskem, strateškem nastopu blagovnih znamk na trgu.
Specialisti za inovativne in celostne kreativne zasnove, dizajn, BTL marketing ter organizacijo korporativnih dogodkov (on-line in off-line).
Zgradili smo obsežen portfelj naročnikov, ki kot prednost sodelovanja drugim izpostavljajo odgovornost, prilagodljivost in odličnost.

DBP – Brand Design Studio

Je kreativna agencija, ki posebno pozornost posveča razvoju in promociji blagovnih znamk. S poglobljenim pristopom razvijajo naročnikom lasten način nagovora. V zasnovo blagovnih znamk vključijo emotivni naboj, ki deluje kot sprožilec nakupnih odločitev in sidro zvestim strankam. Njihova večplastna in ciljno zasnovana komunikacijska orodja na podzavestni in emotivni ravni ustvarjajo razlikovanje med konkurenti.

Ipsos

Ipsos v Sloveniji je del tržno-raziskovalnega podjetja, ki je globalno na tretjem mestu v svetovni raziskovalni industriji. Zgradili so trdno skupino, ki zajema različna področja – raziskave na področju marketinga, oglaševanja, medijev, raziskave na področju nevroznanosti, upravljanje odnosa z naročnikom in zaposlenimi, javnomnenjske in družbene raziskave.

Ekskluzivna darila d.o.o.

Podjetje Ekskluzivna darila združuje trgovino z vrhunskimi alkoholnimi pijačami izbranih svetovnih proizvajalcev in poslovna ter promocijska darila. Ponosni smo na oseben stik, ki ga ohranjamo s strankami – tako poslovnimi kot fizičnimi.
Imamo več kot 20 let izkušenj na področju poslovnih in promocijskih daril. Naša prednost je osebni stik in personalizirane storitve, ki jih nudimo strankam.
Na naši spletni strani boste našli več kot 400 različnih skrbno izbranih steklenic najvišje kakovosti. Pohvalimo se lahko z asortimajem 80 Ginov, 60 škotskih viskijev, 40 rumov, konjakov, šampanjcev… Ker delamo predvsem z manj komercialnimi (a toliko bolj kakovostnimi) znamkami, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.
Beseda Selection je v nazivu z razlogom. Vse pijače na strani so skrbno izbrane zaradi njihove kakovosti. Ponosni smo, da delamo z destilarnami in vinskimi hišami, ki so v družinski lasti in ki niso v rokah velikih korporacij. Pijače v naši ponudbi so narejene skrbno, premišljeno in z ljubeznijo.
Trudimo se, da bi RR Selection postal sinonim za kakovost. Naše poslanstvo je približati ljudem načelo »pij malo, pij dobro«. Zaradi tega vsako leto organiziramo degustacije in izobraževanja na področju alkoholnih pijač, kjer je poudarek na počasnem okušanju in cenjenju kvalitete – ne kvantitete.

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons – vedno odlično bivanje

Four Points by Sheraton je blagovna znamka hotelske verige Marriott International, ki posebno pozornost namenja poslovnim gostom. V Four Points by Sheraton Ljubljana si prizadevamo nuditi pristno, preprosto udobje. Nudimo 11 polno opremljenih in prilagodljivih konferenčnih dvoran z dnevno svetlobo in preprosto parkiranje. V vseh konferenčnih dvoranah in sejnih sobah je na voljo brezplačna internetna povezava (Wi-Fi) in tehnična oprema za brezskrbno organizacijo vaših dogodkov. Z letom 2020 hotel načrtuje izgradnjo 122 novih hotelskih sob, restavracij, nov vhod in recepcijo, manjši bazen, savne in pokrito parkirišče. Bodisi ste v mestu zaradi dela ali zabave, pri nas vas vedno čaka odlično bivanje.