SUPERBRANDS

2020

SUPERBRANDS

2020

PARTNERJI

beglobal agency

Je agencija za popoln nastop na spletu. Močno podkovana vsebinska ekipa ustvarja nepozabne zgodbe in jih s pomočjo oglaševanja pripeljejo do željene ciljne publike. V enem letu jim je uspelo zgraditi zavidljiv portfolio naročnikov, ki jim zaupajo ravno zaradi osebnega pristopa, odzivnosti in prilagodljivosti, za katere verjamejo, da so temelj uspešnega sodelovanja. Trenutno so prisotni na slovenskem, hrvaškem in srbskem trgu, oglašujejo pa v več kot 15 državah.

DBP – Brand Design Studio

Je kreativna agencija, ki posebno pozornost posveča razvoju in promociji blagovnih znamk. S poglobljenim pristopom razvijajo naročnikom lasten način nagovora. V zasnovo blagovnih znamk vključijo emotivni naboj, ki deluje kot sprožilec nakupnih odločitev in sidro zvestim strankam. Njihova večplastna in ciljno zasnovana komunikacijska orodja na podzavestni in emotivni ravni ustvarjajo razlikovanje med konkurenti.

Ipsos

Ipsos v Sloveniji je del tržno-raziskovalnega podjetja, ki je globalno na tretjem mestu v svetovni raziskovalni industriji. Zgradili so trdno skupino, ki zajema različna področja – raziskave na področju marketinga, oglaševanja, medijev, raziskave na področju nevroznanosti, upravljanje odnosa z naročnikom in zaposlenimi, javnomnenjske in družbene raziskave.

Ekskluzivna darila d.o.o.

Podjetje Ekskluzivna darila združuje trgovino z vrhunskimi alkoholnimi pijačami izbranih svetovnih proizvajalcev in poslovna ter promocijska darila. Ponosni smo na oseben stik, ki ga ohranjamo s strankami – tako poslovnimi kot fizičnimi.
Imamo več kot 20 let izkušenj na področju poslovnih in promocijskih daril. Naša prednost je osebni stik in personalizirane storitve, ki jih nudimo strankam.
Na naši spletni strani boste našli več kot 400 različnih skrbno izbranih steklenic najvišje kakovosti. Pohvalimo se lahko z asortimajem 80 Ginov, 60 škotskih viskijev, 40 rumov, konjakov, šampanjcev… Ker delamo predvsem z manj komercialnimi (a toliko bolj kakovostnimi) znamkami, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.
Beseda Selection je v nazivu z razlogom. Vse pijače na strani so skrbno izbrane zaradi njihove kakovosti. Ponosni smo, da delamo z destilarnami in vinskimi hišami, ki so v družinski lasti in ki niso v rokah velikih korporacij. Pijače v naši ponudbi so narejene skrbno, premišljeno in z ljubeznijo.
Trudimo se, da bi RR Selection postal sinonim za kakovost. Naše poslanstvo je približati ljudem načelo »pij malo, pij dobro«. Zaradi tega vsako leto organiziramo degustacije in izobraževanja na področju alkoholnih pijač, kjer je poudarek na počasnem okušanju in cenjenju kvalitete – ne kvantitete.

 

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons – vedno odlično bivanje

Four Points by Sheraton je blagovna znamka hotelske verige Marriott International, ki posebno pozornost namenja poslovnim gostom. V Four Points by Sheraton Ljubljana si prizadevamo nuditi pristno, preprosto udobje. Nudimo 11 polno opremljenih in prilagodljivih konferenčnih dvoran z dnevno svetlobo in preprosto parkiranje. V vseh konferenčnih dvoranah in sejnih sobah je na voljo brezplačna internetna povezava (Wi-Fi) in tehnična oprema za brezskrbno organizacijo vaših dogodkov. Z letom 2020 hotel načrtuje izgradnjo 122 novih hotelskih sob, restavracij, nov vhod in recepcijo, manjši bazen, savne in pokrito parkirišče. Bodisi ste v mestu zaradi dela ali zabave, pri nas vas vedno čaka odlično bivanje.

Get interactive – Get.IN d.o.o.o

Get Interactive je ponudnik naprednega digitalnega oglaševanja, ki s pomočjo odličnih tehnoloških rešitev svojih partnerjev omogoča oglaševanje, ki izstopa, spoštuje uporabniško izkušnjo in na drugi strani omogoča nadpovprečne rezultate. Na slovenskem trgu je prisoten že dobrih deset let, prek partnerstev v Avstriji, v Srbiji in na Hrvaškem pa svojim naročnikom omogoča tudi širše regionalne rešitve. Kot lokalni partner globalne medijske mreže Teads omogoča napredne oglaševalske rešitve na najboljših spletnih medijih doma in po svetu, kjer dosegajo več kot 1,5 milijard uporabnikov mesečno.