Nova direktorica projekta Superbrands Hrvaška in Slovenija

 

Nova direktorica projekta Superbrands Hrvaška in Slovenija

 

KDO JE VESNA SEKALEC?

 

Naši ekipi se je pridružila ključna oseba, ki bo predstavljala Superbrands v Hrvaškoj i Sloveniji. Svoje večletne izkušnje voditelja marketinga bo nadaljevala na poziciji direktorice projekta Superbrands za Hrvaško in Slovenijo, z vodenjem te neodvisne avtoritete za brending, ki letos svoje temelje postavlja z ustvarjanjem drugačnega pristopa ocenjevanju brendov.

Vesna Sekalec, diplomirana ekonomistka marketinške smeri z dvajsetletnimi izkušnjami v oblikovanju, organiziranju, vodenju in spremljanju projektov se je pridružila naši ekipi po dvanajstih letih dela v Oriflame Kozmetika Croatia na poziciji koordinatorja marketinga.
Svoje izkušnje je pridobila pri delu s številnimi brendi in v korporacijah (Mondex, Bramac, Industrogradnja, Ogilvy & Mather ter Oriflame Kozmetika Croatia).

»Superbrands v Sloveniji mora zavzeti pozicijo neodvisne avtoritete za brendiranje, kar bi tudi v samem začetku morala biti njegova misija. Novitete, ki jih uvajamo dajejo poudarek na čustveni učinek, ki je eden izmed najbolj močnih razlogov zakaj pravzaprav imamo radi določene brende.«

Vesna Sekalec, direktorica projekta Superbrands za Hrvaško in Slovenijo.

Leave A Comment