Ponosni Superbrandi

Izbor Superbrandov poteka vsaki dve leti. Nominirane blagovne znamke za leto 2018 je ocenjeval strokovni svet Superbrands Slovenija 2018.

Strokovni svet Superbrands skupaj 44 članov strokovnega sveta
Superbrands združuje najboljše strokovnjake iz sveta trženja, medijev in odnosov z javnostmi, ki na podlagi svojih strokovnih preferenc dobijo priložnost oceniti najmočnejše blagovne znamke na lokalnem trgu.

Strokovni svet sestavljajo prostovoljni člani, ki blagovne znamke ocenjujejo ob upoštevanju štirih najpomembnejših značilnosti blagovne znamke: zaupanja, kakovosti, razlikovanja in čustvenega učinka.


Only by invitation

Blagovne znamke so lahko v program Superbrands pozvane izključno na podlagi povabila organizacije Superbrands. To pomeni, da neodvisen strokovni svet Superbrands blagovno znamko prepozna za Superbrand, zato ji ponudi koriščenje vseh prednosti članstva v programu Superbrands.

Poleg vseh članskih ugodnosti bodo nagrajene blagovne znamke, ki izkoriščajo svoj status, lahko znak Superbrands, ki je bil v tem poslovnem letu preoblikovan, uporabljale v vseh komunikacijskih kanalih.

Knjiga Superbrands

Vse blagovne znamke, nagrajene v dvoletnem postopku izbora Superbrands Slovenija, so predstavljene v knjigi Superbrands bibliji o znamčenju, ki jo najdete v podatkovni zbirki vseh knjig Superbrands pri organizaciji Superbrands.

Če vas zanima, ali je vaša blagovna znamka sodelovala v programu Superbrands na svetovni ravni, lahko to preverite s klikom na Brendsearch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *